Журавлинний морс

15

Кулінарна книга. Рецепти ” напої

Зараз в магазинах такий достаток різних напоїв: соки, нектари, морси, квас, холдні чаї та інше-інше… На будь-який смак… Виробники прагнуть привернути нашу увагу рекламою, різноманітністю смаків, яскравою упаковкою, ціною. Хто чим… А що найчастіше купуєте ви? чим втамовуєте спрагу, відкривши дверцята свого холодильника?

Я ж тепер в супермаркеті купую журавлину. Заморожену журавлину для морсу. Саме цей напій практично завжди є в моєму холодильнику. Просто, смачно і корисно!

інгредієнти:

  • 1 стакан журавлини;
  • 2/3 склянки цукру;
  • 2 літра кип’яченої води кімнатної температури.

У приготуванні простіше простого, тому і є “черговим” напоєм на нашому столі.

Журавлину промити, перебрати. Подрібнити за допомогою блендера. Додати цукор і воду, перемішати, давши цукру розчинитися, процідити.

Охолодити-і можна пити!

Показувати спочатку старі

troy (01/02/2014)

Дуже смачно. Спасибі за рецептик. Я намагаюся менше купувати в магазинах соків, наморожують фрукти, роблю компоти з них. Дуже смачно

наташка (24/01/2014)

Як красиво!!!