Жульєн у великих мушлях.

32




Рецепт жульєна з куркою і грибами у великих мушлях

Інгредієнти:

1 куряча грудка
400 г печериць
1 велика цибулина
100 г твердого сиру
3 ст. л. сметани

Приготування:

Начинка: тонкою соломкою нарізаємо курку, цибулю і печериці. Цибулю трохи підсмажити на оливковій або соняшниковій олії до прозорості, після цього додати м’ясо і обсмажувати 4-5 хв, потім додати гриби, сіль і перець. Обсмажувати до випаровування вологи з грибів, залити сметаною і тушкувати близько 5 хвилин. Начинка готова.

Конкильони відварити, викласти на друшляк і трохи остудити, щоб в руки можна було взяти. Ложечкою беремо начинку і фаршируємо кожну мушлю, посипаючи тертим сиром. Для зарум’янювання начинені черепашки ставимо в духовку.