Томатний суп c смаженим сиром.

1




Нілл Ентоні – досвідчений кулінар і великий любитель домашньої їжі, який працює приватним кухарем. Він заробив свою славу, працюючи шефом-кондитером в ресторані Гордона Рамзі в Лондоні. Через 10 років копіткої роботи в одному з кращих ресторанів світу, Нілл повернувся в Кейптаун і став приватним шеф-кухарем. Для своїх клієнтів він створює справжні кулінарні шедеври, рецептами яких він готовий поділиться з еварушницами.

Інгредієнти:

• 10 помідорів
• 2 склянки томатного соку
• Гострий соус Tabasco
• 1 ст л тростинного цукру
• 80 мл оливкової олії
• 4 зубчики часнику, очистити і дрібно нарізати
• 4 шматка хліба для тостів, розрізати навпіл
• Вершкове масло
• 6 шматків твердого сиру (Едам або Чеддер)

Спосіб приготування:

1. Розігрійте глибоку сковороду на великому вогні і додайте оливкової олії.
2. Викладіть помідори на сковороду і підсмажуйте їх до тих пір, поки вони не стануть м’якими. Додайте часник, томатний сік і трохи гострого соусу (за смаком).
3. Тушкуйте до тих пір, поки суміш не нагріється, приблизно 5 хвилин.
4. Перекладіть суміш у блендер і ретельно перемішайте, додайте оливкову олію, 1 столову ложку цукру, сіль і перець (за смаком).
5. Намажте хліб маслом, покладіть сир і накрийте бутерброд другою половинкою хліба. Помістіть сендвіч в тостер або на сковорідку і підсмажте. Подавайте разом з супом.

Дивіться шоу «Приватний кухар» з відомим шеф-кухарем Ниллом Ентоні на телеканалі Food Network в квітні щодня з 20:10 до 21:00.

Посилання по темі:

Квітень! Час подорожей, не виходячи з дому: 7 рецептів від «Кухня ТВ»