Сирники більше не смажу, як знайшла цей рецепт!

16

Якщо звичайні сирники вам вже набридли, то урізноманітнити сніданок або вечерю можна ось такими сирними кнедликами на манці. Вони дуже схожі на ледачі вареники, але все одно мають свої відмінності.

Бажано не переборщити з манкою, щоб кульки були ніжними і м’якими. Замість сметани можна заправити їх обсмаженими шкварками з цибулею. Теж буде смачно!

Сирні кнедлики з манкою, варені у воді

  • час підготовки – 10 хвилин
  • час приготування-10 хвилин + 1 година для набухання
  • кількість порцій– 4

Підготувати всі необхідні інгредієнти.

У мисці з’єднати сир, манку, молоко, яйце і сіль.

Суміш ретельно вимішати. Важливо, щоб воно не було занадто мокрою, але в разі необхідності можна додати ще трохи манки. Все залежить від вологості сиру. Робити тісто дуже тугим не можна, так як готові вироби будуть щільними і погано проваряться.

Тісто залишити для набухання манки на 1 годину.

Скачати з тіста сирні кульки розміром трохи менше волоського горіха.

Варити кнедлики у великій кількості підсоленої води, щоб вони не злиплися і не розкисли.

Як тільки вироби спливуть наверх, поварити їх ще протягом 3-5 хвилин.

Шумівкою вийняти кнедлики на тарілку і полити сметаною. Подати тільки в гарячому вигляді.