Свинячі відбивні в горіховій паніровці

24

Кулінарна книга. Рецепти ” гаряче: м’ясо і птиця

Давно хотіла приготувати цю страву. Нарешті руки дійшли. Мені сподобалося така структура панірування, відчувається обсмажений волоський горіх.

  • свиняче філе
  • борошно або кукурудзяний (можна картопляний) крохмаль
  • яйце сире
  • ядра волоських горіхів
  • рослинна олія для обсмажування

Свинину відбити. Обваляти в борошні (я в кукурудзяному крохмалі обвалювала), потім в яйці, потім в подрібненому волоському горісі. І обсмажити відразу з двох сторін не на сильному вогні. Я волоський горіх руками подрібнювала. На фото видно шматочки горіха. А син попросив наступного разу без горіха для нього я б смолола горіх буквально в борошно, щоб залишився тільки смаковий відтінок.