Суп мінестроне від Анжеліки Варум.

11




Співачка Варум не тільки їздить по гастролях, вона ще і хороша господиня. Готує своїм рідним і коханим і ділиться рецептами зі своїми читачами свого мікроблога в соцмережі.

“Мій улюблений мінестроне!

Я ділю приготування цього супу на кілька етапів:

1. У каструлі на оливковій олії пасерую червоний цибулю і цибулю-шалот, поки вони не стануть прозорими.

2. Нарізаю дрібними кубиками тверді овочі: моркву, корінь селери, стебло селери і також кладу їх в каструлю, перемішую, залишаю на 1-2 хвилини, потім заливаю окропом, щоб вода покрила овочі. Додаю трохи солі і лавровий лист, накриваю кришкою, щоб овочі трохи потомились.

3. Нарізаю дрібними кубиками більш м’які овочі: дайкон, картоплю, цукіні і (кільцями трохи навскоси) спаржу. Кладу ці овочі в загальну каструлю і підливаю ще окропу, щоб вода їх покривала.

4. В окремій каструльці обвариваю 2-3 хвилини нарізаний кубиками болгарський перець і, так само окремо, суцвіття цвітної капусти. У цих овочів дуже яскравий аромат, який може перебити смак і запах інших овочів. Після обробки, додаю їх в загальну каструлю, доливаю воду до консистенції супу, солю до смаку.

5. В останню чергу, коли суп готовий, кладу туди дрібно нарізаний часник, 5-6 розрізаних на 4 частини помідорок черрі, пір’я нарізаного кільцями навскоси зеленого цибулі, маленьку гілочку чебрецю, трохи дрібних листя зеленого базиліка, кріп (за бажанням) і ще одну ложку оливкової олії.

Мінестроне готовий. Мій Генеральний любить його в чистому вигляді, а я додаю в свою тарілку трохи дрібно натертого сиру Пармезан. Через брак можна покласти маленький шматочок вершкового масла. Він так само, як і сир додасть супу трохи вершкового смаку.

Всім приємного апетиту!”

Спробуємо? Розкажіть як ви готуєте цей суп. Скоро весна і овочеві рецепти дуже цікаві еварушницам.