Сливовий пиріг: готуємо за легендарним рецептом

11

Кулінарний блогер юлія бозіна поділилася з нами рецептом сливового пирога. Він доведеться особливо до речі в розпал сезону слив.

А ви знали, що в америці рецепт сливового пирога друкувався в new york times протягом 12 років, тому що всі домогосподарки були від нього в захваті і просили редакцію друкувати його знову і знову?

Ось і наша редакція вирішила дати своїм читачам унікальну можливість: приготувати той самий легендарний сливовий пиріг на своїй кухні. Цей кулінарний шедевр підкорить серця ваших домочадців, вони буквально будуть облизувати свої пальчики і цілувати ваші руки! отже, кілька простих кроків на шляху до сімейного чаювання.

  • Стигла слива-приблизно 12-14 штук, бажано кисліше;

  • Вершкове масло – 100 г.;

  • Цукор-3/4 склянки;

  • Борошно — 1 стакан;

  • Яйця — 2 шт. (якщо дрібні, можна 3 шт.);

  • Розпушувач – 1 ч. Л.;

  • Цукор (коричневий,, якщо немає, то візьміть білий) — 1 ст. Л.;

  • Кориця — 1 ч. Л.

Дивіться поетапний рецепт в відео :

Будьте впевнені, чудовий аромат сливового пирога байдужим нікого не залишить. Порадуйте себе і своїх близьких смачним і шалено апетитним десертом.