Салат «Кумар».

3




Готувати для своїх коханих-дорогих, запрошувати в гості друзів і дивувати еварушниц незвичайними стравами – величезне задоволення.

– 200 г м’якого козячого сиру
– 2 солодкі картоплини
– кисть винограду без кісточок
– 100 г салатного міксу
– 10 оливок без кісточок
– 2 ст. ложки каперсів
– 1 ст. ложка м’яти подрібненою
– 3-4 ст. ложки оливкової олії
– 3 ст. ложки горіхового масла
– 2 ст. ложки соус Наршараб
– 1 ч. ложка соєвого соусу
– 1/4 ч. ложки свіжомеленого чорного перцю
– 2/3 ч. ложки морської солі

Духовку попередньо розігріти до 200°С.

1. Козячий сир нарізати кружками, змастити оливковою олією, посолити і запекти в розігрітій духовці.

2. Солодкий картопля почистити, нарізати тонкими довгими смужками, укласти у форму для запікання, побризкати оливковою олією, поперчити, посолити і запекти в духовці.

3. Додати у форму ягоди винограду, полити горіховим маслом, соєвим соусом і Наршарабом, запікати ще 20 хвилин.

4. Отриманий при запіканні сік злити в окремий посуд, додати в нього половинки оливок, каперси і подрібнену м’яту.

5. Викласти на велике блюдо листя салату, полити заправкою з каперсами та оливками, зверху розкласти картоплю і сир, присипати запеченим виноградом.

Салат «Кумара»

Грецький рисовий салат. Рецепт Юлії Висоцької

Салат «Кумара»

Легкий овочевий салат за рецептом Юлії Висоцької

Салат «Кумара»

Я рада, що можу поділитися з вами своїми рецептами і запросити на сайт Їмо вдома, де можна знайти цікаві ідеї і подивитися відео з телепередач”.

Ваша, Юлія Висоцька

Посилання по темі:

Оригінальна закуска. Ідеї Юлії Висоцької
Форум “Рецепти”