Рисова каша з бананами і мускатним горіхом.

1




Легкий корисний сніданок в рецепті вихідного дня від Юлії Висоцької.

Інгредієнти:
– 50 г рису,
– 75 мл води,
– 75 мл молока,
– 2 банана,
– 1 ст. ложка вершкового масла, 2 жмені бананових чіпсів, мускатний горіх.

Духовку попередньо розігріти до 180-190°С.

Рецепт
1. Рис залити окропом і поставити на вогонь. Коли вода закипить, влити молоко. У загальній складності рисова каша повинна варитися 25-30 хвилин.
2. Банани почистити, викласти в миску і роздавити вилкою.
3. Готову кашу трохи збити в блендері, додати розім’яті банани, додати 1 жменя подрібнених чіпсів.
4. Керамічну форму для запікання змастити розм’якшеним вершковим маслом, викласти в неї рисову кашу, зверху прикрасити рештою банановими чіпсами, посипати меленим мускатним горіхом.
5. Поставити в розігріту духовку на 10-15 хвилин.

Приємного апетиту!

Рисовая каша с бананами и мускатным орехом

“Готувати для своїх коханих-дорогих, запрошувати в гості друзів і дивувати їх новими незвичайними стравами – величезне задоволення. І я рада, що можу поділитися з вами своїми рецептами і запросити на сайт edimdoma.ru, де можна знайти цікаві ідеї і подивитися відео з телепередач.”

Ваша,
Юлія Висоцька

Посилання по темі:
Рецепти вихідного дня від Юлії Висоцької
Форум “Рецепти”