Відкритий майстер-клас з приготування сирної паски від шеф-кухаря кафе «15 сестер» Сергій Маркін. Приємного апетиту!
Інгредієнти:
– 300 г сиру 5% жирності
– 100 г вершкового масла
– 100-150 г цукру
– 4 яєчних жовтки
– Жменю цукатів і сухофруктів
– Кондитерська посипання для прикраси
Приготування:
Масло перетираємо з половиною цукру. Жовтки збиваємо з другою половиною цукру. Сир перетираємо через сито. Все змішуємо в глибокій мисці і додаємо цукати. Форму попередньо перестилаем марлею, змоченою у холодній воді. Викладаємо суміш у форму, добре утрамбовуємо і прибираємо в холодильник на ніч. Вранці виймаємо і посипаємо кондитерської посипкою.
Паска готова!
***
За словами Олександра Пугача, президента Національної гільдії шеф-кухарів Росії, Великдень в Росії відзначали у всі часи, навіть радянський період не став винятком. «Пам’ятаю, як в їдальнях і ресторанах з’являлося пасхальне меню, навіть брошури виходили з рецептами», – розповів він. Філін також поділився своїм фірмовим секретом: щоб смак пасхи був незвичайним, у нього потрібно додати трохи бренді.
Посилання по темі:
Як приготувати паску в мікрохвильовці