Рагу з індички

20

збудливе апетит рагу з індички-універсальне і просто блюдо, на приготування якого треба трохи власного часу. досить обсмажити нарізане великими шматочками м’ясо, додати багато різних овочів, спеції, потім тушкувати без рідини, або з невеликою її кількістю, до готовності. У підсумку виходить блюдо, що складається з великих шматочків з ароматним і смачним соусом. За таким принципом можна готувати практично будь-яке не найжорсткіше м’ясо.

Яку частину індички краще тушкувати з овочами

У магазинах цілого індика купити можна, якщо пошукати. А ось частини туші-філе, крила, ноги, або очищені від кісток і хрящів частини – є у продажу скрізь. Філе виходить трохи сухим, краще купити ногу з кісткою або без. У ній багато м’яса і блюдо з ним виходить дуже смачним.

Прийнято вважати, що рагу це тушковане шматочками блюдо. Світові кухні знають багато таких прикладів-італійський болоньєзе, французький бланкет, британський стью, різні види соте і т.д. М’ясо домашнього індика гаситься досить часто. Воно дієтичне і корисне, містить багато білка. Як і м’ясо будь-якої птиці, індичатина готується швидко. При гасінні з овочами немає необхідності в послідовній закладці продуктів-всі інгредієнти будуть готові одночасно.