Молода картопля з часником і пряними травами.

17




Хто не любить поласувати молодою картоплею? Фудблогер Анжеліка Зоркіна пропонує запекти цей овоч з часничком і ароматними травами. Просто і дуже смачно!

Інгредієнти:
Молода картопля – 1 кг,
Часник – 3-4 зубчики,
М’ята, душиця і розмарин – невеликий пучок
Масло рослинне – 2-3 ст л,
Морська сіль – щіпка,
Мелений чорний перець – щіпка.

Процес приготування:
Розігріваємо духовку до 200 градусів. Картоплю ретельно миємо, велику ріжемо на 2-3 частини. Подрібнюємо в процесорі часник, пряні трави, поступово додаючи олію. Картоплю кладемо у форму для запікання, гарненько перемішуємо з маслом, посипаємо сіллю і перцем. Запікаємо близько 35 хвилин (час залежить від розміру картоплі) до золотистого кольору.

Приємного апетиту!