Мафіни з цибулею-пореєм, фетою і шпинатом.

29




Ці несолодкі мафіни добре подавати до супів, м’ясних і овочевих страв.

Розігріти духовку до 180 гр і викласти в форму для 12 мафінів паперовими стаканчиками для випічки.

Розігріти 30 г вершкового масла і обсмажити 1 цибуля порей до м’якості. Всипати 2 ст. л. порізаного чебрецю і 100 г дрібного шпинату. Перемішати і відразу зняти з вогню.

Покласти 1 1/2 склянки (склянка 250 мл) самовосходящей борошна в миску. В окремій ємності змішати 3/4 склянки молока, 90 г розтопленого і охолодженого масла і 2 яйця. Вилити все це в борошно і перемішати, не стараючись. Покласти в отриману суміш шпинатну масу і 150 г раскрошенной фети.

Викласти тісто в підготовлені формочки, втиснути в кожен мафін по 1 ч. л. кедрових горішків і посипати свіжомеленим перцем. Випікати 15-20 хвилин, дати охолонути у формах, потім викласти на решітку до повного охолодження.

Приємного апетиту!