Китайський шопський салат.

1




Скористайтеся цим рецептом, щоб побалувати близьких незвичайним салатом.

Інгредієнти:

Салат-ромен – 1 велика головка (вимити і нарубати)
Нашаткована капуста – 400 г
Терта морква – 200 г
Червоний болгарський перець – 1 шт ( дрібно нарізати)
Зелена цибуля – 3 шт ( дрібно нарізати)
Півпучка кінзи ( дрібно нарізати)
Локшина швидкого приготування – 1 упаковка
Обсмажений мигдаль – ½ склянки
Мандарин – 220 г (розібрати на часточки)
Проростки квасолі – 1,5 склянки

Заправка:

Часник – 2 зубчики (видавити)
Імбир – 1 столова ложка (дрібно нарізати)
Соєвий соус – 3 столові ложки
Коричневий цукор – ¼ склянки
Кунжутне масло – 2 столових ложки
Білий винний оцет – 2 столові ложки
Канолова (або оливкова) олію – ¼ склянки
Сіль і перець

Приготування:

Всі інгредієнти для заправки змішайте. У салатниці змішати інгредієнти для салату і заправте соусом. Присипте мигдалем і ламаної локшиною. Подавайте на стіл.