Куряче філе під соусом амаретто.

30




Похмурі будні, дощова осінь…Сумно! Але що, якщо підійти до життя творчо і змішати несумісне? Як показує практика і куряче філе здатне дружити з амаретто.

Інгредієнти:

– Куряче філе 4 шт.
– Печериці 400 гр.
– Часник 3 зубчики
– Масло вершкове 100 гр.
– Вершки 200 мл;
– Цибуля зелена 3 ст. л.
– Каперси 2 ст. л.
– Amaretto 120 мл

Приготування:

1. Розтопити 50 грам вершкового масла у великій сковороді. Злегка обсмажити курку з двох сторін. Перемістити у форму для випікання.

2. Додати вершкове масло, обсмажити рубаний зелений лук, нарізані гриби і подрібнений часник. Перемістити отриману суміш до курки.

3. Розігріти сковороду на середньому вогні, влити вершки і амаретто, додати тертий сир, помішуючи готувати пару хвилин. Додати каперси. Залити отриманим соусом курку.

4. Випікати в попередньо розігрітій духовці, при температурі 175 градусів протягом 40 хвилин.

Посилання по темі:

Форум “Рецепти”
Готуємо в горщиках
«Печеня по-царськи»