Готувати для своїх коханих-дорогих, запрошувати в гості друзів і дивувати еварушниц незвичайними стравами – величезне задоволення.
– 3 склянки борошна
– 50 г кунжутного насіння
– 50 г маку
– 50 г манної крупи
– 1 кубик свіжих дріжджів (42 г)
– 1 ст. ложка оливкової олії
– 1 ч. ложка морської солі
Духовку попередньо розігріти до 200°С.
1. Розвести дріжджі в 50 мл теплої води, додати трохи борошна і замісити опару. Накрити посуд з опарою рушником і залишити на 30 хвилин.
2. З рештою борошна і солі зробити горбок, вимішуючи, поступово влити 1 склянку води, додати опару і замісити тісто.
3. Змастити глибоку посуд оливковою олією, покласти в неї тісто, накрити рушником і залишити на годину в теплому місці.
4. Коли тісто підійде, розділити його на невеликі шматочки і скачати з них довгі тонкі палички.
5. Обваляти палички в манці, маке або кунжуті.
6. Вистелити деко папером для випічки, викласти на нього палички і випікати в розігрітій духовці близько 10 хвилин.
Ароматні картопляні трикутнички. Рецепт Юлії Висоцької
Просто, швидко, красиво! Піца за рецептом Юлії Висоцької
Ласощі без шкоди для талії. Рецепт від Юлії Висоцької
Я рада, що можу поділитися з вами своїми рецептами і запросити на сайт Їмо вдома, де можна знайти цікаві ідеї і подивитися відео з телепередач”.
Ваша, Юлія Висоцька
Посилання по темі:
Форум “Рецепти”