Хлібні палички.

15




Готувати для своїх коханих-дорогих, запрошувати в гості друзів і дивувати еварушниц незвичайними стравами – величезне задоволення.

– 3 склянки борошна
– 50 г кунжутного насіння
– 50 г маку
– 50 г манної крупи
– 1 кубик свіжих дріжджів (42 г)
– 1 ст. ложка оливкової олії
– 1 ч. ложка морської солі

Духовку попередньо розігріти до 200°С.

1. Розвести дріжджі в 50 мл теплої води, додати трохи борошна і замісити опару. Накрити посуд з опарою рушником і залишити на 30 хвилин.

2. З рештою борошна і солі зробити горбок, вимішуючи, поступово влити 1 склянку води, додати опару і замісити тісто.

3. Змастити глибоку посуд оливковою олією, покласти в неї тісто, накрити рушником і залишити на годину в теплому місці.

4. Коли тісто підійде, розділити його на невеликі шматочки і скачати з них довгі тонкі палички.

5. Обваляти палички в манці, маке або кунжуті.

6. Вистелити деко папером для випічки, викласти на нього палички і випікати в розігрітій духовці близько 10 хвилин.

Хлебные палочки

Ароматні картопляні трикутнички. Рецепт Юлії Висоцької

Хлебные палочки

Просто, швидко, красиво! Піца за рецептом Юлії Висоцької

Хлебные палочки

Ласощі без шкоди для талії. Рецепт від Юлії Висоцької

Хлебные палочки

Я рада, що можу поділитися з вами своїми рецептами і запросити на сайт Їмо вдома, де можна знайти цікаві ідеї і подивитися відео з телепередач”.

Ваша, Юлія Висоцька

Посилання по темі:

Форум “Рецепти”