Баклажан, смажений з кунжутом і чилі.

1




Це блюдо на столі неодмінно приверне увагу ваших гостей своїм чудовим ароматом. А коли вони його спробують, то будьте впевнені, не залишиться ні шматочка!

Нам знадобиться по півтори столових ложки рисового винного оцту, кунжутного масла, коричневого цукру, соєвого соусу і гострого чилі соусу, 1 великий баклажан, 1 ст. л. кунжуту, злегка обсмаженої, і один зелений чилі, дрібно порізаний.

Змішати оцет, цукор, кунжутне масло, соєвий і гострий соус чилі до повного розчинення цукру. Баклажан розрізати уздовж на 4 частини і потім упоперек досить тонко. Обсмажити частинами в дуже гарячому рисовому маслі і викласти на паперовий рушник для поглинання надлишку жиру. Викласти готові шматочки баклажана на сервірувальне блюдо, полити соусом, посипати кунжутом і чилі.

Приємного апетиту!